31.08.2018 Saveti

Domaći kečap

Za 2 tegle od 500 g
Priprema: 120 min.
Posno jelo

ISPROBAJTE I… Preliv od paradajza

Sastojci:
* 2,5 kg zrelog paradajza
* 1 glavica crnog luka
* 3 čena belog luka

Ostatak recepta naći ćete u AKTUELNOM broju magazina Bakina kujna!

Pratite nas i na Fejsbuku: BakinaKujna
Stare brojeve možete preuzeti putem servisa novinarnica.net

Foto: Arhiva Bakina Kujna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

more from category

PUNJENA PUŽ PITA

29.06.2020 Saveti

Sastojci: * 500 g mekog brašna * 25 g svežeg kvasca * 1 kašičica šećara * 100 ml mleka * 150 ml jogurta Ostatak teksta naći ćete u AKTUELNOM ...

pročitaj još