28.02.2019 Saveti

Škola kuvanja: Ofarbajte jaja za Uskrs

Ukoliko ste do sada koristili klasične tehnike ulepšavanja jaja, vreme je da isprobate nove načine, podjednako jednostavne i kreativne koji garantuju uspeh…

Ostatak teksta naći ćete u AKTUELNOM broju Bakine kujne!

Pratite nas i na Fejsbuku: BakinaKujna
Stare brojeve možete preuzeti putem servisa novinarnica.net

Foto: Arhiva Bakina kujna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

more from category

PUNJENA PUŽ PITA

29.06.2020 Saveti

Sastojci: * 500 g mekog brašna * 25 g svežeg kvasca * 1 kašičica šećara * 100 ml mleka * 150 ml jogurta Ostatak teksta naći ćete u AKTUELNOM ...

pročitaj još