centralna
26.07.2023 Promocija

Hisense Side-by-side frižider

FavoriteLoadingDodaj u omiljeno

 

hisense side by side frižider slika 7

 

hisense side by side frižider slika 9

hisense side by side frižider slika 6

Side-by-side frižideri postaju sve popularniji, ne samo zbog atraktivnog izgleda, već i zbog svoje praktičnosti. Kao što im samo ime kaže, ovo su uređaji kod kojih se frižider i zamrzivač nalaze jedan pored drugog, zauzimaju isti prostor i svaki ima zasebna vrata. Ovakva podela donosi neverovatnu preglednost i prostranu unutrašnjost, a objasnićemo i neke od tehnologija zbog kojih su ovi uređaji kvalitetniji, dugotrajniji i ekološki još prihvatljiviji.

Vaša kuhinja sada može biti opremljena inovativnim Hisense Side-by-side frižiderom koji predstavlja nesvakidašnji spoj stila i funkcionalnosti. Sofisticiran izgled čini ga snažnim vizuelnim elementom svakog prostora, a kombinacija stila, praktičnosti i napredne tehnologije nezaobilaznim izborom modernog domaćinstva. Ovaj frižider ne samo da čuva vašu hranu na najbolji način, već i unosi dozu atraktivnosti i luksuza u svaki dom.

Side-by-side frižider, poznatiji i kao američki frižider sadrži niz savremenih funkcija i programa. Bilo da li je reč o belom, crnom ili sivom modelu, zadnji zid Side-by-side frižidera je prekriven nerđajućim čelikom, čime se obezbeđuje optimalna distribucija hladnog vazduha.

Hisense Side-by-side frižideri su drugačiji

Ono što ovaj uređaj čini posebnim i izdvaja ga od drugih jeste njegova unutrašnjost. Dizajniran je kako bi se maksimalno iskoristio raspoloživi prostor, što olakšava organizaciju hrane i pronalaženje namirnica. Tako je Fresh Crisper fioka namenjena svežem voću i povrću, gde je temperatura malo viša u odnosu na ostale delove frižidera. Korak napred predstavlja Moisture Fresh Crisper koji podešava nivo vlažnosti u zavisnosti od toga koju vrstu proizvoda želite da čuvate. Na ovaj način hrana će uvek biti sveža i spremna za serviranje.

To naravno nije sve. Više ne morate da brinete o nakupljenom ledu. Pomoću Total No Frost sistema zidovi vašeg frižidera će uvek biti čisti čime će se omogućiti savršeni uslovi za slobodnu cirkulaciju vazduha. Takođe, zaboravite na mogućnost da pojedine namirnice u frižideru ne budu hladne. Multi Air Flow sistem održavaće konstantnu temperaturu tako da će hrana uvek biti istovremeno ohlađena i spremna za jelo ili dalju obradu. Pored toga, napredna Super Cool funkcija ima mogućnost smanjenja unutrašnje temperature i održavanja zone frižidera na standardnih +2 tokom šest sati.

Neki modeli Hisense Side-by-side frižidera imaju ugrađene takozvane dispenzere za vodu i led na vratima. To omogućava jednostavan pristup osvežavajućim napicima bez potrebe otvaranja vrata frižidera. Drugi modeli sadrže Twist ledomat, koji se može staviti bilo gde u zamrzivač.

Ekološki prihvatljiviji, uz produženu garanciju

Hisense je ekološki brend, dobitnik prestižne srebrne EcoVadis medalje, pa je Pure Flat serija uređaja opremljena najnovijom tehnologijom kako bi potrošnja energije bila minimalna. Ovo omogućava da smanjite troškove električne energije, ali da istovremeno korišćenje Hisense frižidera iz ove serije bude značajno održivije.

Upravo su moderni inverter kompresori koji mere uslove unutar frižidera i podešavaju emisiju hlađenja kako bi se osigurala stabilna temperatura, štednja energije i tiši rad, zaslužni za uštedu struje, ali i za dugotrajniji rad uređaja. Zbog ovoga Hisense u Srbiji nudi produženu garanciju na ovakve uređaje od čak pet godina, uz registraciju proizvoda na sajtu u Srbiji.

Uz sve ove karakteristike, Hisense Side-by-side frižider predstavlja vrhunac savremenih kuhinjskih uređaja. Njegova kombinacija stila, prostora u unutrašnjosti, energetske efikasnosti i naprednih karakteristika čini ga pravim izborom za porodicu, profesionalce i sve one koji traže kvalitetan frižider koji će zadovoljiti sve njihove potrebe.

Uvek dostupni – onlajn i uživo

Uživanje u svežim namirnicama, organizovanoj unutrašnjosti i tehnološkim inovacijama postaje svakodnevno zadovoljstvo. Zato, posetite Hisense Srbija sajt na kojem ćete pronaći sve detalje i cene novih Side-by-side frižidera dostupnih kod nas.

Ne zaboravite da ove i mnoge druge Hisense proizvode imate mogućnost da pogledate uživo u Hisense / Gorenje Studijima u 10 gradova širom Srbije, kao i kod prodajnih partnera Hisense kompanije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

more from category