![baci di dama](https://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2023/12/Baci-di-dama-370x280.jpg)
![plate,with,delicious,cheesecake,slice,on,white,background](https://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2024/02/Glazura-od-kakaoa.jpg)
Napravite glazuru od kakaoa
![Favorite Favorite](https://www.bakinakujna.rs/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](https://www.bakinakujna.rs/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
Napravite glazuru od kakaoa
U slučaju da nemate čokoladu kod kuće, a neophodna vam je za pripremu glazure, rešenje ipak postoji – napravite preliv od kakaoa. Osim što je jednostavan za pripremu, on ne košta mnogo i ne puca tokom sečenja kolača. Da biste pripremili glazuru, u šerpici sjedinite 100 g šećera u prahu, 2 pune kašike kakaoa, 100 g putera i 1 kašiku vode. Zagrevajte na umerenoj temperaturi neprekidno mešajući dok se ne dobije ujednačena smesa. Izmaknite s ringle, pa umešajte ulje. Ukoliko vam je potrebna posna glazura, umesto putera dodajte margarin.
Previous post
Vreme je za kandirane narandže
Next post
Fokača s testom od krompira
more from category
![candied,orange,peel](https://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2024/02/Kandirane-narandze-470x353.jpg)
![chocolate,chips,morsels,or,drops,pile,or,heap,isolated,on](https://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2024/02/Cokoladne-kapljice-470x353.jpg)
Napravite sami čokoladne kapljice
Ne morate kupovati kapljice od čokolade, lako i jednostavno možete ih napraviti sami!
pročitaj još![sliced,rye,bread,on,cutting,board,closeup](https://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2024/01/Crni-hleb-470x353.jpg)