
Ispravan način da zamrznete sezonsko voće
Ovo je najlakši i najbrži način da uživate u plodovima leta tokom zime
pročitaj jošAko želite da nabavite piletinu po nižoj ceni, odlučite se za kupovinu pileta u komadu. Osim belog mesa i bataka, koji se uglavnom koriste za spravljanje većine jela, restlovi poput nožica, šije, krilaca, iznutrica i kožice mogu se upotrebiti. Iznutrice treba izdinstati i pripremiti ih s jajima ili povrćem, dok se od ostalih delova uz dodatak povrća može napraviti fantastična supa. Nakon kuvanja supe preostalo meso skinute s kostiju, te sameljite i upotrebite kao dodatak faširanim šniclama i musakama, ili od sitneži i povrća pripremite paštetu. Supu, ukoliko ne želite da poslužite kao samostalno jelo, iskoristite u narednih nekoliko dana kao fond za dolivanje tokom pripreme brojnih jela ili je pak zamrznite (razlijte u manje i veće silikonske modle ili vakuum kese, prema potrebi).