![paradajz corba s pecurkama](http://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2024/01/Paradajz-corba-s-pecurkama-370x280.jpg)
Lako ogulite paradajz
![Favorite Favorite](http://www.bakinakujna.rs/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](http://www.bakinakujna.rs/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
Odvajanje ljuske paradajza od pulpe nije uvek jednostavno, zato se poslužite malim trikovima. Potopite paradajz u vrelu vodu nekoliko sekundi, a potom oštrim nožem odstranite ljusku.
Takođe, ukoliko tupom stranom noža pređete nekoliko puta preko paradajza, ljuska će se odvojiti od pulpe i lako oljuštiti.
Previous post
Bakina kujna #41
Next post
Skuvajte karfiol u komadu
more from category
![plate,with,delicious,cheesecake,slice,on,white,background](http://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2024/02/Glazura-od-kakaoa-470x353.jpg)
![candied,orange,peel](http://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2024/02/Kandirane-narandze-470x353.jpg)
![chocolate,chips,morsels,or,drops,pile,or,heap,isolated,on](http://www.bakinakujna.rs/wp-content/uploads/2024/02/Cokoladne-kapljice-470x353.jpg)
Napravite sami čokoladne kapljice
Ne morate kupovati kapljice od čokolade, lako i jednostavno možete ih napraviti sami!
pročitaj još