gorenje 1
07.06.2022 Promocija

Gorenje GardenFresh frižideri

FavoriteLoadingDodaj u omiljeno

gorenje 2

gorenje 3

Da li često sanjate o svežem povrću iz bakine bašte? Da li osećate da vas svakodnevni odlasci u prodavnicu iscrpljuju i da biste definitivno radije radili nešto produktivnije ili uzbudljivije posle dugog radnog dana nego da stojite u redu na kasi? Štaviše, svaki put kada odete u prodavnicu, kupite i nešto što niste planirali i što vam zaista nije potrebno. To dugoročno čini svakodnevnu kupovinu mnogo skupljom. Pa, rešenje bi moglo biti jednostavnije nego što možete da zamislite.

Nova generacija Gorenje samostojećih frižidera GardenFresh lako će rešiti te probleme i doneti svežinu u vaš dom. Vaša hrana će ostati sveža duže, tako da ćete lako izbeći svakodnevnu kupovinu, nepotrebno trošenje i bacanje hrane. Predstavljamo vam neke od funkcija koje to omogućuju.

Sveža hrana koja će vam ulepšati dan
Ako želite da uživate u svežem povrću kad god poželite ili da iznenadite svoje najmilije rajskom salatom kasno uveče, to više nije problem. Fioke po meri omogućavaju vam da lako skladištite svoje sveže proizvode na duži vremenski period. Od sada ćete imati svoju odgovarajuću ConvertFreshZone koja se lako može pretvoriti iz fioke za meso u fioku za voće i povrće.

Savršeno kulinarsko iskustvo za manje novca
Zamislite frižider koji zna koliko često otvarate vrata i u skladu s tim podešava temperaturu. To nije naučna fantastika, već realnost zahvaljujući funkciji AdaptTech, koja prilagođava temperaturu vašim navikama, produžava svežinu vaše hrane i smanjuje potrošnju energije. Uz Gorenje GardenFresh frižidere moći ćete i lakše da planirate kupovinu i uštedite novac, jer više nećete morati da brinete o svežini svoje hrane.

Zamrzavanje koje čuva svežinu hrane
Kada je funkcija Xtreme Freeze aktivirana, hrana smeštena u posebnu fioku u odeljku zamrzivača biće zamrznuta duplo brže od uobičajenog vremena. Brzo zamrzavanje na ekstremno niskim temperaturama ispod -30 °C dovodi do stvaranja mikrokristala koji, za razliku od sporog zamrzavanja, ne oštećuju ćelijsku strukturu namirnice. Šok pristup zamrzavanju tako čuva sve hranljive materije i ukus hrane. Nakon otprilike 24 časa, funkcija se automatski isključuje i temperatura u fioci se vraća na početnu postavku.

 Uživajte u prefinjenom i elegantnom dizajnu
Ako spadate u one kojima je estetika važna koliko i funkcionalnost, obradovaće vas prefinjeni SlotIn & KitchenFit dizajn. Sa novim nivoom dubine ovaj frižider će se elegantno uklopiti u vašu kuhinju, istovremeno nudeći veoma veliki kapacitet za čuvanje namirnica.

Sveža i ukusna hrana na dohvat ruke, manje dosadnih odlazaka u prodavnice i impulsivnih kupovina, a samim tim i više novca u vašoj kasici. Uz Gorenje GardenFresh frižidere sve navedeno će lako postati stvarnost. Zašto čekati, ako je savršeno rešenje iza ugla!

Gorenje je ponosni sponzor FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™. Biti deo prelepe igre na najvišem nivou je čast i privilegija, a mi želimo da ovo proslavimo onako kako zaslužuje. Bilo da ste ljubitelj hladnih napitaka ili osvežavajuće hrane dok pratite utakmice i bodrite svoj tim, Gorenje GardenFresh frižideri pobrinuće se da vam ništa ne nedostaje.

Više informacija možete pronaći na Gorenje GardenFresh | gorenje-rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

more from category