mmc1500bk ambient h
16.05.2023 Promocija

Moderan asistent u tradicionalnim poslovima

FavoriteLoadingDodaj u omiljeno

 

 

sda ambient food preparation

 

Da li ste znali da prema svetskim statistikama prosečan čovek provede tri godine svog života, odnosno 17 dana godišnje u kuvanju?  Moderan način življenja nosi sa sobom prenatrpan raspored dnevnih obaveza, ali i savremena rešenja prilagođena potrebama današnjeg čoveka. Jedno od njih je i  Gorenje multifunkcionalni kuhinjski robot, moderan, praktičan i efikasan asistent za svaki kulinarski izazov koji će vam znatno  olakšati pripremu svih obroka, a istovremeno uštedeti vreme i energiju.

Zaboravite na “dosadne” poslove prilikom kuvanja!

Gorenje kuhinjski robot je sjajan sastavni deo svakog domaćinstva, obezbeđujući da obroci budu ukusni i dobri kao da ste učestovali i pratili svaki minut njihove pripreme. On preuzima sve one „dosadne“ poslove koji su sastavni deo kuvanja, jer dolaze sa višestrukim oštricama, bokalima, posudama za mešanje i seckanje i raznim nastavcima za rezanje, rendanje, gnječenje, mlevenje, mućenje, mešanje i drobljenje. Imaju veliku snagu i brzinu motora, a istovremeno i dovoljno osetljivosti i finoće kako bi mogli odlično izmešati sve, od guste smese za keks do delikatne pene od belanaca. Snažan motor kao od šale odrađuje mešanje, mućenje i mešenje.

Odaberite recept vašeg omiljenog jela, pripremite sve neophodne namirnice za njega, a posuda za mešanje koja ima mogućnost „hands-free“ rada će vam završiti posao pripreme, dok ćete vi moći da se posvetite drugim stvarima. Nakon što vaš asistent pripremi sve potrebne sastojke, na vama je samo da odaberete željeni metod tehničke obrade obroka.

Tajna ukusnog domaćeg testa koje se sprema kao od šale!

Takođe, neretko možemo da čujemo komentare mnogih da se suzdržavaju od pripreme testa koja umeju da budu prava noćna mora za one koji tek počinju da mese. Mešenje testa i onima sa iskustvom može da bude izazov i da ne uspe, koliko god se pridržavali recepta. Svako se makar jednom našao u situaciji da nikada više ne pomisli da ga pripremi samostalno. Svesni da je tajna ukusnog domaćeg testa u njegovoj dobroj umešanosti, kuhinjski robot će se pobrinuti da ono bude mekano kao da je pripremljeno od strane najvrsnijih pekara. Robotski dodatak za mešanje se vrti oko svoje ose, dok se glava mešanja rotira u suprotnom smeru, proveravajući da su svi sastojci perfektno i ravnomerno izmešani, efikasno pripremajući i najtvrđe testo. Vazduh će ostati u testu, čineći ga veoma mekim, a vi možete biti uvereni da će svi biti impresionirani!

Izaberite jednu od devet opcija iz Gorenje linije kuhinjskih robota, u skladu sa vašim potrebama, jer ovi aparati postaju neizostavan deo gotovo svake kuhinje zbog ogromne uštede vremena i praktičnosti koju donose sa sobom, pritom savršeno se uklapajući u moderan način života svakog od nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Previous post

Next post

more from category