dw50 16 place settings bi
28.12.2022 Promocija

Gorenje UltraClean mašine za pranje sudova

FavoriteLoadingDodaj u omiljeno

totaldry

dw50 totaldry bi 1

 

sticker gda special 2023 dishwasher web (002)

Gorenje UltraClean mašine za pranje sudova osvojile su prestižno priznanje za dizajn na dodeli nagrada “German Design Awards 2023”. Stručni međunarodni žiri nagradio je uređaje iz ove linije priznanjem “Special Mention”. Nagrade su odneli i drugi Gorenje proizvodi i na taj način još jednom potvrdili da je ovaj brend jedan od vodećih evropskih proizvođača kućnih aparata.

Prema rečima Matevža Popiča, šefa dizajna proizvoda u Gorenju, nemačka nagrada je veoma važno priznanje koje predstavlja svedočanstvo dobrog dizajna i kvaliteta proizvoda, ali i timova koji stoje iza projekta.

Posebno smo zadovoljni što je prepoznat novi pravac dizajna brenda Gorenje, koji ćemo u budućnosti nadograđivati i dopunjavati drugim grupama proizvoda kako bismo formirali koherentnu liniju uređaja. Takođe želim da istaknem da naš izbor najrelevantnijih funkcija na uređaju nudi brzo i precizno korisničko iskustvo koje se dodatno proširuje kroz ConnectLife aplikaciju koja pruža brojne dodatne mogućnosti“, rekao je Matevž Popič, šef dizajna proizvoda u Gorenju.

Dizajn i kvalitet dostojan nagrade

Nova generacija potpuno integrisanih mašina za pranje sudova Gorenje UltraClean odlikovana je nagradom „Special Mention“ za odličan dizajn kuhinjskih uređaja. Nagrađeni modeli GV663C60, GV673C60 i GV693C60UVAD omogućavaju savršeno pranje uz obezbeđivanje potpuno suvog i besprekorno čistog posuđa.

Stručni žiri je posebno istakao funkciju ExtraHygiene koja koristi moć efektivnog UV svetla za uklanjanje do 99,9 odsto bakterija i nečistoća čak i na programima sa nižim temperaturama. Sa SmartUltra Dry tehnologijom vruća para se uklanja iz kade pomoću specijalnog ventilatora i vrata se automatski otvaraju kako bi ispustili preostalu vlagu. Svež vazduh ulazi i efikasno suši posuđe koje je odmah spremno za odlaganje u ormare i fioke.

Jedinstveno SmartDosing rešenje omogućava automatsko doziranje deterdženta za oko 20 ciklusa pranja koristeći odgovarajuću količinu za svaki odabrani program. Potpuno podesive korpe i unutrašnje osvetljenje čine sve jasno vidljivim. Takođe, činjenica da mašine sa svojim fleksibilno podesivim korpama nude prostor za glomazno posuđe pokazuje koliko je sveobuhvatno promišljen osnovni koncept dizajna.

Iskoristite sve prednosti koje vam donosi savremena tehnologija za pranje sudova i učinite da vaše posuđe ne bude više samo čisto, već ultra čisto!

::::::::::::::::::::

Gorenje

Od svog osnivanja 1950. godine, Gorenje se proširilo u multinacionalnu korporaciju i renomirani međunarodni brend koji je posvećen dizajniranju i usavršavanju kućnih aparata najvišeg kvaliteta, vrhunskih ekoloških i dizajnerskih standarda. Danas svaka inovacija koju pružaju ima svrhu pojednostavljivanja, jer veruju da je jednostavnost važna. Osnovne vrednosti brenda, pored jednostavnosti, su jasne: operativna efikasnost, dugovečnost i održivost. Nakon što je 2018. godine postalo deo Hisense grupe, Gorenje je dobilo priliku za dalji rast širom sveta. Spajanje je rezultiralo velikim proizvođačem koji nudi i potrošačku elektroniku i proizvode bele tehnike, što je redak primer u industriji, koja dobija novu konkurentsku prednost za budućnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Previous post

Next post

more from category